Webshop op maat van de klant

Talloze functionaliteiten gebouwd op onze webshop module. Lees snel de samenvatting na en bekijk de website, op maat van de klant.

Bezoek website

Ostron

Online verhuurplatform met staffelprijzen en individuele kortingen

Ostron is een uitgebreide webshop met als enige uitzondering dat men als gebruiker een offerte zal opvragen en de betaling pas later wordt uitgevoerd.

Voor de opzet zijn we uiteraard gestart van onze uitgebreide webshop module, en hebben we die aangepast waar nodig.

Zo is er een geanvanceerd kortingssysteem ingebouwd, die zowel staffelprijzen als individuele kortingen per gebruiker toelaat.

De staffelprijzen worden bepaald op basis van de huurtermijn. Er is een dagprijs gekoppeld aan ieder product, huurt men dit voor langere termijn dan zal de dagprijs telkens lager worden.

Door een goed doordachte UX wordt het voor de gebruiker duidelijk hoe dit systeem werkt. Voor studenten is er een andere werkwijze. Zij krijgen standaard 40% korting en ook deze prijzen worden mooi weergegeven voor ieder product.

De uitdaging werd nog groter toen het ook mogelijk moest zijn om een max. korting per product in te stellen. De gebruikerskorting zal deze max. korting nooit kunnen overstijgen.

Een uitgebreide checkout maakt het de bezoeker mogelijk om snel en eenvoudig al zijn voorkeuren in te geven. De producten kunnen geleverd worden in zones met elk hun aparte prijs, of men kan ook kiezen om deze op te halen in één van de 2 vestigingen van Ostron.

Komt een kennis de producten ophalen of terugbrengen? Ook dit kan men meegeven tijdens de checkout.

Naast het verhuursysteem zal Ostron hun bezoekers informeren via regelmatige nieuwsberichten, en kan men zich ook online inschrijven voor de talloze workshops die georganiseerd worden.

De website heeft heel wat moeite gekost maar we zijn bijzonder tevreden over het resultaat, ook de klant is heel enthousiast en dat maakt het plaatje compleet. Zelf interesse in een webshop of verhuursysteem? Contacteer ons.

Ostron