Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord
04

Social media

let's get social!

Social media

Social media kanalen zijn tegenwoordig één van de belangrijkste bronnen van verkeer naar uw website. Aanwezig zijn op de diverse kanalen is 1 ding, maar er is veel meer mogelijk. Tegenwoordig valt de term Facebook om de haverklap, maar ook via de andere kanalen kan u een enorm breed publiek bereiken.

Facebook... diegene die het nog niet hebben zijn zeldzaam. Bedrijven zijn tegenwoordig allemaal te vinden op Facebook en andere social media kanalen. Maar haal je er alles uit?

We kunnen u helpen met het opmaken van een Facebook bedrijfspagina, maar ook Twitter, Youtube, Linkedin,... 

We zorgen ervoor dat uw nieuwsberichten, producten en andere rechtstreeks vanop uw website gedeeld kunnen worden. Het integreren van plugins zoals commentaren, like boxes, enz.. is onze zorg en helpen we u graag verder mee.

De sociale media kanalen lijken misschien eerder een extra plaats die moet "onderhouden" worden maar onderschat het niet. De verschillende kanalen kunnen voor een belangrijk aandeel van uw bezoekers zorgen.

Er komen vele mensen via sociale media naar uw website, vandaar dat we het een belangrijke bezoeker (of doorgeefluik van bezoekers) kunnen noemen.