Website met koppeling naar Mailchimp en Maximmo

Op zoek naar een nieuwe woning? VR Quality Homes helpt graag mee om uw dromen om te zetten naar een prachtig nieuw huis. 

VR Quality Homes

Uitgebreide website met maximmo koppeling

Maximmo is een pakket voor vastgoed kantoren en maakt het mogelijk snel en makkelijk de beschikbare panden te beheren. Dit platform vormt dan ook de basis van de nieuwe website voor VR Quality Homes.

Bedoeling was dat we de panden uit het systeem van Maximmo gingen laden en mooi weergeven op een dynamische website.

VR Quality Homes kan dus perfect gebruik blijven maken van de software van Maximmo, terwijl achter de schermen ieder uur alle data en foto's naadloos overgezet worden naar de website.

De website moet de bezoekers laten dromen van een nieuwe woning, en ook de persoonlijke aanpak van VR Quality Homes wordt zoveel mogelijk benadrukt.

Naast de koppeling werd de website uitgebreid met referenties, nieuwsberichten en verschillende informatiepagina's, perfect aanpasbaar door het CMS van de website.

Ook lopende projecten worden online geplaatst in de vorm van een overzichtelijke tijdlijn en voorzien van talloze foto's.

De formulieren connecteren met Mailchimp, zodat nieuwe leads onmiddellijk in een trechter komen te zitten. Perfect opvolging van mogelijke klanten gegarandeerd!

 

VR Quality Homes