Een webshop met pit, mooi design en tal van functionaliteiten

Rooselien staat voor Roos en Lien, 2 boezemvriendinnen die een nieuwe fruit- en groentenwinkel opgestart hebben. Een webshop kon uiteraard niet ontbreken.

Bezoek website

Rooselien

Een webshop met heel wat onder de motorkap

Zoals bij al onze websites en webshops gingen we van start met een omschrijving van de functionaliteiten. De uitdaging was groot, de vereisten voor deze webshop waren vrij uitgebreid.

Het design werd opgemaakt en we voelden dat de sfeer direct goed zat. Een frisse luchtige layout waarbij de foto's voor de nodige kleur zorgden. In combinatie met goed doordachte typografie en user interface hadden we de perfecte start.

De uitdaging van dit project was het uitdenken van een mechanisme voor het repetitief bestellen van een fruit- of groenten box. Bezoekers kunnen éénmalig een box bestellen, maar het is ook mogelijk dit repetitief (elke week, om de 2 weken, ...) te doen tot een bepaalde einddatum.

Eerst en vooral moet de prijs uiteraard berekend worden op basis van de duurtijd, alsook wordt rekening gehouden met het aantal personen. Via het CMS is Rooselien in staat om een leverschema te genereren waarbij automatisch elke leverdatum van een box zal opgemaakt worden.

Ook bedrijven kunnen zich aanmelden en via de webshop kunnen medewerkers hun groenten en fruit laten leveren aan het bedrijf. Hiervoor dienen ze een speciale bedrijfscode in te geven tijdens de checkout.

Iedere postcode heeft bepaalde leverdagen, op basis van die postcode zal er tijdens de checkout automatisch een lijst gegenereerd worden van mogelijke levermomenten.

Ben je laattijdig met een cadeau? Bestel online een cadeaubon via de webshop en u krijgt een mooi opgemaakte bon via uw e-mailadres. De code is direct bruikbaar via de webshop. Smakelijk!

Rooselien