Een uitgebreide webshop met staffelprijzen

Koop voordeliger relatiegeshenken door ze in grote hoeveelheden aan te kopen. Via de geïntegreerde staffelprijzen kan de gebruiker het meest gunstige tarief bekomen.

Bezoek website

Relatiegeschenken Verbeure

Talloze producten met filters, staffelprijzen en promoties

Door het grote aantal producten is er goed nagedacht over de opbouw van deze webshop. Bezoekers moeten op een snelle en gebruiksvriendelijke manier hun gewenste relatiegeschenk kunnen terugvinden.

Door een doordachte keuze van de categorieën en het verder onderverdelen in subcategorieën, alsook het toepassen van doelgerichte filters bezorgen we de bezoekers een perfect overzicht.

De producten kunnen in grote aantallen gekocht worden. Afhankelijk van het type product wordt het per stuk verkocht, of in box.

Hoe meer stuks of boxen er gekocht worden, hoe voordeliger het tarief hiervoor is. Door het selecteren van een printoptie krijgt de bezoeker de mogelijkheid om een logo op te laden, die op de relatiegeschenken zal gedrukt worden.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het drukken (1 kleur, 2 kleuren,...) met elk hun specifieke prijsAlles wordt overzichtelijk weergegeven, alsook tijdens het checkout proces visueel duidelijk voor de bezoeker.

 

Relatiegeschenken Verbeure