Vastgoed aan de Belgische kust

Mooie foto's, prachtige renders, goed geschreven teksten... de ingredi├źnten waren er. We ontwikkelden graag deze niet alledaagse website voor vastgoed.

Bezoek website

Olste NV

Een website met een vakantiegevoel

Door het grote aandeel van projecten aan de Belgische kust was de sfeer en layout van de website direct bepaald. Branding Agency Hit The Moon uit Gent werkte een mooi concept uit en de toon was gezet.

Het design was een uitdaging, door het overlappen van de vele verschillende blokken en het "brede karakter" van de website was een goede basis essentieel.

Zoals gewoonlijk zijn we gestart met het ontwikkelen van de mobiele weergave van de website, en hebben we goed vooruit gedacht zodat alles uiteindelijk een mooi eindresultaat opgeleverd heeft.

Uiteraard kan u de lopende projecten van Olste NV terugvinden, voorzien van prachtige foto's, renders, plannen en technische fiches. Ook de verschillende units van ieder project zijn apart te bekijken a.d.h.v. renders. De status van het project is op te volgen via een grote foto.

Voor iedere unit afzonderlijk kan meer informatie aangevraagd worden, en is ook het aantal kamers, badkamers en de oppervlakte te raadplegen. Indien de unit reeds verkocht is wordt ook dit duidelijk gemaakt.

De locatie van de verschillende appartementen was belangrijk. Hiervoor hebben we gretig gebruik gemaakt van Google Maps, enerzijds voor een volledig overzicht van alle projecten, maar ook voor ieder project individueel werd een Google Maps kaartje geïntegreerd op de detailpagina van een project.

Olste NV