Website met talloze pagina's in een sfeervol design

Interesse om de roeisport te beoefenen? Of op zoek naar een zaal om een feest te organiseren? Bekijk de uitgebreide website, en maak kennis met deze aangename roeiclub.

Bezoek website

Koninklijke Roeivereniging Brugge

Uitgebreide website met heel veel inhoud, op een mooie en overzichtelijke manier weergegeven.

De uitdaging bij deze website was ongetwijfeld de verschillende soorten inhoud op een logische manier te verdelen.

Bezoekers moeten snel hun gewenste informatie terugvinden, contact kunnen opnemen en op de hoogte blijven van het gebeuren binnen de roeiclub.

Sportievelingen kunnen zich online inschrijven om deel te nemen aan de lessen. De komende competitiewedstrijden, alsook de resultaten van de afgelopen wedstrijden zijn perfect te raadplegen.

Daarnaast hebben we er een uitdaging van gemaakt om dit alles te integreren in een prachtig design, waarin de vele mooie foto's geïntegreerd worden. Voor sommige pagina's maakten we speciale afbeeldingen om perfect in het design te passen.

Integratie van een nieuwsoverzicht met categorieën was ook een vereiste, eveneens de evenementen van de roeiclub die uiteraard belangrijk zijn voor het weergeven van wedstrijden, feesten, enz... Afgelopen evenementen worden in archief bewaard.

Door een kleurverschil maken we de categorie van het evenement duidelijk.

Op alle pagina's kunnen mooie sfeerbeelden geïntegreerd worden, tabellen en ook video's kunnen doorheen de website opgemaakt worden via het administratiepaneel.

 

Koninklijke Roeivereniging Brugge