Content website in een nieuw kleedje

Easy Payment Services zorgt ervoor dat betalen altijd en overal mogelijk is. De vele pagina's van deze website worden op een overzichtelijke manier weergegeven voor de bezoeker.

Bezoek website

Easy Payment Services

Een goed gevulde website met modules op maat

De uitdaging bij de website van Easy Payment Services lag vooral in het organiseren van de vele content, en dit uiteraard op een goede manier.

Daarvoor hebben we een aantal modules op maat uitgewerkt waarmee de klant eenvoudig blokken kan aanmaken, voorzien van een afbeelding, titel en een link naar een interne of externe pagina.

Zo kan de klant de content organiseren op verschillende pagina's en het toch overzichtelijk houden voor de bezoeker. Door de blokken krijgt deze immers een mooi beeld van de verschillende pagina's.

Uiteraard mochten de nodige CTA's niet ontbreken. Via een duidelijke blauwe balk bovenaan iedere pagina kan de klant een eigen CTA instellen, specifiek in functie van het doel van de pagina.

Voor het weergeven van de prijzen en technische data hebben we een tabel opgemaakt met begeleidende tekst. Deze kunnen eenvoudig aangemaakt worden via het CMS.

Ieder project heeft zijn eigen specifieke kenmerken en voordelen. Hiervoor is een module gemaakt, waarmee het eenvoudig is om USP's aan te maken en deze te koppelen aan een bepaalde pagina. Ook hier kan de klant iedere productpagina naar wens opbouwen, en de USP's telkens voorzien van een passend icoon.

 

Easy Payment Services