Een uitgebreide webshop met (h)eerlijk BBQ-vlees

Via barbecuebox.be hoef je niet langer naar de winkel om BBQ-vlees. Stel zelf uw box samen en krijg hem thuis geleverd, zonder verspilling van vlees. Webflow is heel trots dat het hieraan mocht meewerken!

Bezoek website

Barbecuebox.be

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop, in een echte BBQ-sfeer

Stel zelf uw barbecuebox samen met de soorten vlees waar u zin in hebt. U kan het vlees per stuk of volgens gewicht bestellen.

Besteld u voor maandag 12u? Dan zorgen we voor een automatische export van uw bestelling naar de slager, en krijgt u uw barbecuebox dezelfde week nog.

En uiteraard kan er op een veilige manier online betaald worden. Via een API-integratie van Mollie zorgen we voor diverse betaalmogelijkheden. Betalen via overschrijving blijft eveneens een mogelijkheid.

De boxen zijn in klein en groot formaat beschikbaar, en u kiest zelf het aantal boxen dat u wenst te kopen. Bent u de gelukkige ontvanger van een cadeaubon? Ruil deze dan om tijdens het checkout proces.

U kan zelf uw gewenste levertijd selecteren, barbecuebox.be zal hiermee rekening houden en u op de hoogte brengen via gepersonaliseerde e-mails.

Gedurende het checkout proces kan u een gebruiker aanmaken waarmee u uw bestellingen kan opvolgen alsook uw profielgegevens kan bijwerken.

Bovendien is het een gemeenschappelijke gebruiker voor (toekomstige) zijprojecten van barbecuebox.be. Met één gebruiker op verschillende sites, makkelijk toch?

 

Barbecuebox.be