Webshop voor kinderkleding

Awash is de kledinglijn van Ellen, alles met de hand en de grootste zorg gemaakt. Kijk snel even naar de producten, er zit zeker iets tussen!

Bezoek website

Awash

Een webshop met filters, productvariaties en een sfeervol design

Los van de functionele eigenschappen van deze webshop zijn we vooral heel erg trots op het prachtige design. We hebben heel goed nagedacht over de juiste lettertypes, een alternatief menu, en een sfeervol geheel dat werkt.

Ieder product is in verschillende maten te verkrijgen, met elk hun eigen prijs. Grotere maten zijn dus mogelijks iets duurder dan de kleinere.

Alles gaat door de hand van Ellen, alsook haar kritisch oog ontbreekt niet om van ieder stuk een pareltje te maken. Het verhaal achter Awash is heel mooi om lezen, bekijk zeker eens de webshop en ook de pagina waar het ontstaan van Awash uit de doeken gedaan wordt.

Handige filters zorgen ervoor dat bezoekers snel hun gewenste maat of type kunnen vinden. De overzichtelijke checkout pagina's gidsen de gebruiker snel door de noodzakelijke formulieren. Alles is mooi besproken en duidelijk weergegeven, wat bijdraagt tot een webshop die vertrouwen uitstraalt.

We zijn immens trots op het resultaat en ook Ellen was bijzonder tevreden, daarvoor doen we het.

Awash zegt:

"Ik ben superblij dat ik met jullie in zee ging. De webshop is precies zoals ik het voor ogen had. De stijl past volledig bij Awash. Ik krijg super enthousiaste reacties. De samenwerking verliep gesmeerd, vragen werden direct beantwoord, opmerkingen werden sneller dan de wind aangepast. Wat een super service leveren jullie."

 

Awash