Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord
01

Webdesign

mooie betaalbare websites

Webdesign

Webflow ontwikkelt uw website zoals u het wenst en gericht naar uw doelpubliek, geoptimaliseerd voor mobiele toestellen.

We bekijken iedere website als een afzonderlijk geheel, iedere website is immers anders. Zo kunnen we perfect inspringen en rekening houden met uw behoeften!

Uw website wordt met zorg ontwikkeld en er wordt speciale aandacht geschonken aan het hoog scoren in zoekmachines. Wat ben je immers met een website indien deze geen bezoekers heeft?

Webflow volgt een aantal stappen bij het ontwikkelen van uw website waarbij regelmatige communicatie belangrijk is, zo beslissen we niks zonder uw noodzakelijke goedkeuring.

Ook daar heeft u opnieuw de touwtjes in handen, we gaan niet verder zonder uw goedkeuring, enkel dan kan het eindresultaat datgene zijn waar u naar op zoek bent.

Bij het volgen van deze stappen hebt u een duidelijk beeld van het productieproces van uw website en kan u steeds ingrijpen waar nodig.

 

A

Uitwisselen van informatie

We houden een grondige studie van de behoeften en het doel van uw toekomstige website. Ze zijn immers de basis voor het welslagen van het project. De stijl, kleuren en eventueel fotomateriaal worden vastgelegd en verzameld. Op basis van deze input maken we een structuur waarop we later verder bouwen.

Uitwisselen van informatie

B

Ontwerp van de website

We maken een grafisch ontwerp, rekening houdend met vooraf gemaakte afspraken. Uw aangeleverde teksten en afbeeldingen worden naadloos verwerkt. Hierbij houden we ook eventuele technische aspecten in gedachten. Dit ontwerp leggen we aan u voor, we verwerken uw opmerkingen waarna u een bijgewerkte versie krijgt. Tot het goed is!

Ontwerp van de website

C

Technische uitwerking

Wanneer het grafische deel klaar is zullen we beginnen met de ontwikkeling van uw website, m.a.w. het design wordt omgezet in een echte website. Op hetzelfde moment wordt ook het CMS geïntegreerd waar u de producten, foto´s, teksten en zoveel meer kan opslaan. U kan de aanpassingen live volgen, alles wordt rechtstreeks aangepast op de website.

Technische uitwerking

D

Oplevering van uw website

Wanneer alles klaar is plaatsen we uw website op een tijdelijke locatie, voor u alleen toegankelijk, waar u alles rustig kan bekijken en finale opmerkingen kan doorgeven. We leggen de laatste hand en zorgen ervoor dat alles perfect afgewerkt is. Wanneer u tevreden bent lanceren we de nieuwe website. Succes!

Oplevering van uw website