Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Lees meer

donderdag 2 augustus 2012

Website optimaliseren

Webdsign

Door Wouter Verstuyf

Iets wat we heel graag doen bij webflow is een bestaande website optimaliseren, om er een gebruiksvriendelijk geheel van te maken die gemaakt wordt volgens webstandaarden.

Daarnaast zijn oude websites veelal niet of onvoldoende gemaakt met het oog op scoren in zoekmachines, dus bij een optimalisatie zetten we ook daar graag onze tanden in.

Zo hebben we een aantal jaar terug ook de website gemaakt van groep9910, een politieke partij van de oost-Vlaamse gemeente Knesselare. Met de verkiezingen in het verschiet was het hoog tijd voor de oude website eens onder het vergrootglas te nemen en volledig te herwerken.

Kijk nog eens goed naar de bestaande website en hou ons portfolio in de gaten, binnenkort zal het resultaat van de makeover te zien zijn.!

Hebt u een website die verouderd is of onvoldoende scoort in zoekmachines? Lees hier de voordelen van een herwerking:

  • een "nieuw en geoptimaliseerd jasje" zorgt ervoor dat de gebruiker zich sneller zal thuisvoelen en dus ook sneller terug zal komen
  • nieuwe webtechnieken worden toegepast die in de huidige versie niet of onvoldoende aanwezig zijn, met als gevolg een betere gebruikerservaring en betere resultaten in zoekmachines
  • er is een basis, waarop verder kan gebouwd worden, al is het de bedoeling dat we ons richten op een nieuwe website
  • integratie van een CMS, om zelf uw website aan te passen

Zelf ook een oude website en nood aan vernieuwing?
Contacteer ons en we bespreken het even!

Terug naar blogoverzicht

0

Reageer op dit bericht