Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Lees meer

dinsdag 4 oktober 2016

Redesign van een website

Webdsign

Door Wouter Verstuyf

Alles vergaat en heeft een einde... ook een website. Maar een einde hoeft niet altijd te betekenen dat men alles moet weggooien en vanaf 0 moet starten, al is dat soms aan te raden in bepaalde gevallen...

We krijgen dikwijls de vraag hoe lang een website kan blijven bestaan. Het antwoord is eenvoudig, er wordt een website gemaakt voor de klant en deze blijft online staan zolang die klant dat wenst. Er is geen "einde contract" verhaal bij ons. Dat is het theoretische antwoord.

Wil je echter als klant dat de website ook zal blijven renderen en mee is met zijn tijd dan moeten hiervoor soms investeringen gemaakt worden. Dat is bij alles zo, en zeker in de technologische wereld. Het gaat allemaal zo snel waardoor regelmatig vernieuwen aan te raden is.

Moeten we dan terug helemaal opnieuw beginnen?

Neen! Uiteraard zullen bepaalde zaken opnieuw bekeken worden, en zullen we alles in vraag stellen. Maar veel zaken zullen ook ongewijzigd blijven, bijvoorbeeld de filosofie van een bedrijf, geschiedenis, medewerkers, diensten, enz... sommige zaken blijven gewoon zoals ze zijn en kunnen perfect meegenomen worden met een website update.

Voorbeeld

Het resultaat van een website redesign is soms verbluffend. Zo hebben we er onlangs één gerealiseerd voor één van onze eerste klanten, Wille Gebroeders BVBA. Ook hier zijn vele teksten overgenomen, sommige teksten zijn behouden gebleven, ook de diensten zijn identiek gebleven weliswaar herwerkt, enz...

De klant kon de tijd stoppen in het uitbreiden van de realisaties en het opladen van nieuwe foto's. Een beeld zegt veel meer, dus bij deze een screenshot van de oude website. Kijk daarna even naar hun nieuwe website, en oordeel zelf.

Bekijk je graag even de case in detail? Lees hier meer

Kijk en contacteer ons om uw eigen website onder handen te pakken.

Oude site:

Gebroeders Wille - oud

Terug naar blogoverzicht

0

Reageer op dit bericht